注册您的兴趣

个人资料

*必须填写(以让我们可以完成注册程序)

 

请与我们分享您感兴趣的产业

首选产业
公寓
服务式公寓
排屋
联排住所
半独立式
独立式洋房
花园别墅
店铺
工业
价格区间
RM300,000 - RM500,000
RM500,000 - RM100万
RM100万-RM200万
RM200万-RM300万
RM300万及以上
喜爱的面积
套房
1间卧房
2间卧房
3间卧房
4间卧房
首选地区
西马
吉隆坡城中城
孟沙
蒲种
无拉港
莎阿南
雪邦
其他地点
东马
亚庇
山打根
斗湖
仙本那
拿笃
其他地点
您从何认识我们?
报章/杂志
撰写文章
邀请卡
展览
互联网
电邮
广告牌和横幅
短信
合成集团员工
朋友 & 亲戚
展销廊
其他,请注明
购买原因:
自住
投资用途
其他

我已阅读,理解并同意隐私声明、隐私政策和使用条款,并同意依隐私声明和隐私政策说明 处理我的个人资料。
I have read, understood and agreed to the terms of the Privacy Notice, Privacy Policy & Terms of Use and consent to the processing of my Personal Data as described in the Privacy Notice and Privacy Policy.

PRIVACY NOTICE

The personal data (i.e. information that identifies you as an individual, such as your name, postal address, email address, telephone number) or other information (collectively "Personal Data") provided by you in this registration form will entitle you to receive information from any company within the Hap Seng Land Group of Companies ("HS Land"), Hap Seng Consolidated Berhad Group of Companies ("HSCB Group") and/or their related corporations about any special offers, upcoming events and promotions (collectively "Information") that may be offered by such company or its business partner(s).

By submitting your details, you consent to the collection, holding and processing of Personal Data as defined under the Personal Data Protection Act 2010 and to being contacted with Information, unless you have ticked the box below to indicate your objection to be contacted.

"I do not agree for any company within HS Land, HSCB Group and/or their related corporations to contact me about special offers, upcoming events and promotions except for the project(s) I have indicated my interest in, in the registration."

Privacy Notice
We respect your privacy and follow strict guidelines for protecting and maintaining your Personal Data. The Personal Data provided may be used to improve our products and services, better understand your needs, and update you with our special offers, upcoming events and promotions.

You may correct, make inquiries, submit complaints, or limit the processing of your Personal Data, by contacting the Personal Data Protection Officer of HS Land ("PDPO") at +603-21169333 (telephone) / +603-21169300 (fax), by registered mail at Level 19, Menara Hap Seng, Letter Box No.81, Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur and/or email at pdpo.pro@hapseng.com.my


Notis Privasi

Data peribadi (iaitu maklumat yang mengenalpasti anda sebagai seorang individu, seperti nama, alamat pos, alamat emel, nombor telefon) atau maklumat selainnya (secara kolektif, "Data Peribadi") yang diberikan dalam borang pendaftaran ini melayakkan anda untuk menerima maklumat dari mana - mana syarikat dalam Kumpulan Syarikat Hap Seng Land ("HS Land"), Kumpulan Syarikat Hap Seng Consolidated Berhad ("HSCB Group") dan/atau perbadanan - perbadanan berkaitan mengenai tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi (secara kolektif, "Maklumat") yang ditawarkan oleh kumpulan - kumpulan syarikat tersebut atau rakan - rakan perniagaannya.

Dengan mengemukakan butiran - butiran anda, anda dengan ini bersetuju terhadap pengumpulan, pegangan dan pemprosesan Data Peribadi seperti yang didefinisikan di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 dan juga bersetuju untuk dihubungi berkenaan dengan Maklumat (seperti definisi di atas), melainkan jika anda menanda kotak di bawah untuk menyatakan bantahan anda untuk dihubungi.

"Saya tidak bersetuju untuk dihubungi oleh mana - mana syarikat di bawah HS Land, HSCB Group dan/atau perbadanan - perbadanan berkaitan mengenai tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi kecuali projek-projek yang saya telah nyatakan minat dalam pendaftaran."

Notis Privasi
Kami menghormati privasi anda dan mengikuti garis panduan yang ketat bagi melindungi dan menjaga Data Peribadi anda. Data Peribadi yang diberikan akan digunakan untuk meningkatkan kualiti produk - produk dan servis - servis kami, lebih memahami keperluan anda, dan memaklumkan kepada anda tentang tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi.

Anda boleh membetulkan, mengemukakan pertanyaan, membuat aduan atau menghadkan pemprosesan Data Peribadi anda dengan menghubungi Pegawai Perlindungan Data Peribadi HS Land ("PPDP") menerusi +603-21169333 (telefon) / +603-21169300 (faks), pos berdaftar di Tingkat 19, Menara Hap Seng, Peti Surat No.81, Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur dan/atau emelkan kepada pdpo.pro@hapseng.com.my

搜索结果